»
"Sunt român si ca român ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi român n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt român prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies. Tot ceea ce gandesc devine românesc!"

sâmbătă, 10 mai 2008

Mariah Carey a rămas fără nunta de trei milioane de dolari



Iată că bărbatul a pus încă o dată piciorul în prag şi Mariah Carey rămâne fără nunta visurilor ei, care ar fi costat trei milioane de dolari. Când cântăreaţa de 38 de ani i-a explicat planurile de nuntă pe atunci viitorului său soţ, Nick Cannon a spus că nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Din păcate pentru ea, diva făcuse deja rezervare pentru ceremonie la catedrala Sfântul Patrick din New York. De asemenea, apucase să comande orhidee roz şi flori de liliac în valoare de un milion de dolari, un covor la fel de roz, 60 de porumbei care ar fi trebuit să fie eliberaţi în momentul în care cuplul şi-ar fi spus jurămintele, punguţe cu cadouri pentru invitaţi, o rochie de mireasă de 20.000 de dolari şi rochiţe asortate pentru domnişoarele de onoare. Dar se pare că Nick nu a fost de acord cu nimic din ceea ce plănuise diva. Prin urmare, ceremonia a avut loc luna trecută, la reşedinţa cântăreţei, din insulele Caraibe.

Se pare că Nick, mai tânăr cu 11 ani decât noua lui soţie, a reuşit să-i scoată din cap divei aerele de vedetă. Faptul că aceasta s-a conformat imediat arată cât se poate de clar că este îndrăgostită până peste urechi. Cei doi au devenit un cuplu cu doar şase săptămâni înainte de nuntă.

„Mariah plănuise o ceremonie cu mult fast, cu porumbei, covor roz, mii de orhidee şi un banchet. Rezervase şi o sală la Plaza Hotel pentru petrecerea de după. Toate acestea nu aveau cum să aibă un preţ rezonabil. Însă acum se pare că artista va trebui să plătească o grămadă de taxe pentru anularea comenzilor. Diva se gândise deja şi la muzică. Aranjase chiar o mică reprezentaţie dedicată mirelui. Nick o iubeşte pe Mariah pentru ceea ce este ea ca persoană şi nu pentru imaginea publică. El a vrut să se căsătorească rapid şi fară prea mult tam-tam. Prietenii lor glumesc şi spun că relaţia celor doi este exact ca piesa lui Shakespeare, «Îmblânzirea scorpiei»”, a povestit o sursă apropiată cuplului.

„Chiar cred că suntem suflete pereche. Niciodată nu am crezut că pot fi atât de îndrăgostită”, a mărturisit Mariah, plină de încântare.

Sursa: www.vdtonline.ro

0 comentarii: