»
"Sunt român si ca român ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi român n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt român prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies. Tot ceea ce gandesc devine românesc!"

joi, 6 decembrie 2007

De ce se vand mai bine manelele?

Nu-ti plac toate sau deloc dar cu toate astea se vand incomparabil mai multe discuri decat in muzica usoara comerciala. De ce crezi ca e asa? Stiai ca download-urile sunt mult mai numeroase in randul manelelor. Gaseste explicatia!

1 comentarii:

Anonim spunea...

poate doar pentru simpla lipsa de cultura muzicala a romanului si preocuparile de toate jena descrise cam in toate manelele romanesti ,preocupari intalnite unde in alta parte decat in familiile cu o crasa lipsa de educatie...indobitocirea in masa ia proportii pe masura ce media nu ajuta decat la promovarea nulitatii si plagiatului ;)(multe manele copiaza identic linia melodica a unor hituri candva, care sunt doar puse pe ritm de dat din buric si pe versuri de cacat).scuzati limbajul :P sper ca am fost destul d clara :)) desi pe tema asta s-ar putea vb decenii de acum incolo ...mai nasol e ca ne complacem :(